Det ser ut som att inget hittades på denna plats. Kanske prova en sökning eller någon av länkarna nedan?
Senaste inläggen
Arkiv
Kategorier
Sidor
- Aktiviteter
- Äldre Storköksaktiviteter
- Återluft i livsmedelsbutiker
- Dokument Livsmedelshandel
- Dokument Storkök
- Energiåtervinning från spillvatten i storkök
- Energismart Beteende i Storkök
- Förstudie om kyl- och fryslager för livsmedel
- Förstudie om utveckling av energieffektiv storköksutrustning
- Hantering av personuppgifter
- Kontakt
- Miljoner att spara på energieffektiva storkök
- Modul 1: Inledning
- Modul 10: Övrigt
- Modul 11: Till ledning
- Modul 12: Sammanfattning och goda exempel
- Modul 2: Energi och effekt
- Modul 3: Ugnar
- Modul 5: Stekbord
- Modul 6: Kokgrytor
- Modul 7: Kyl och frys
- Modul 8: Varmhållning
- Modul 9: Diskmaskiner
- Moudul 4: Spisar
- Om Relivs
- Relivs träff för livsmedelshandel 28 sept 2023
- Relivs vårträff med tema effekt i storkök 20-21 april
- Relivsträff för livsmedelshandel med fokus på kyl- och fryslager
- Relivsträff för storkök med tema energieffektiv storköksutrustning
- Relivsträff för storkök med tema energieffektivt beteende
- Relivsträff för storkök: Utbildning och beteende
- Resurseffektiv livsmedelshantering
- Rutiner för minskad elanvändning i storkök
- Samverkan mellan livsmedelsbutiker och fastighetsägare för energioptimering
- Samverkan mellan livsmedelsbutiker och fastighetsägare: affärsmodeller för leverans av energi.
- Summering och underlag från seminariet Flex-o-Mat: Nytt grepp på effektdimensionering av storkök
- Tack till alla som bidragit till utbildningen om Energismart beteende i storkök
- Utbildning: Energismart beteende i storkök
- Utbildningar
- Utbildningar livsmedelshandel
- Utbildningar storkök
- Verktyg
- Webbinarium : Den nya F-gasförordningens påverkan på livsmedelskyla.
- Webbinarium om värmeåtervinning ur spillvatten i storkök 23:e februari
- Projekt